Mogelijke gerechten op je pizzafeest
Antipasti
Terwijl wij onze oven heetstoken en de pizza's bakken kan iedereen alvast samen starten en genieten van een heerlijke aperitief: Een fenomenale antipasti schotel, identiek de foto hiernaast, met vers gebakken Focaccia!
​
Deze uitgebreide antipasti bestaat onder andere uit:
​
-
Prosciutto Crudo Campagnolo
-
Salame Piccante Mugnano
-
Salame Dolce Milano
-
Pecorino Piccante
-
Provolone Dolce
-
Mortadella
-
Gedroogde tomaten
-
& sappige olijven
Authentieke Pizza creaties
Van A - Z vers en live bereid! We kiezen ervoor om zoveel mogelijk verschillende soorten pizza's te maken en dat enkel met verse ingrediënten van topkwaliteit.
​
Eens we beginnen te bakken in de massieve houtgestookte steenoven, presenteren we verschillende en gevarieerde creaties aan de lopende band. Op deze manier krijgt iedereen de kans om zoveel mogelijk pizza's en smaken te proeven.
-
100% vers, live en handgemaakt bereid
-
Het deeg 2 tot 3 dagen vooraf (top rijzingsproces)
-
Er komt géén deegrol aan te pas, dit om een luchtige krokante korst en dunne bodem te creëren
-
We werken met bloem van topkwaliteit, 5 Stagioni
-
Het beleg gebeurd enkel met pure producten van uitzonderlijke kwaliteit
-
We werken met 3 soorten tomaten: ‘San Marzano’, ‘Pomodorino del Piennolo’ en ‘Corbarino’
-
Top olijfolie en top mozzarella, variërende van ‘Fior di Late’ tot echte Buffel mozzarella
-
Vervolgens wordt de pizza 2 tot 3 minuten gebakken in de houtgestookte steenoven, op een temperatuur van 350° - 370°
lekkere dessert klassiekers
Omdat er ook mensen zijn die het liever houden op dessertjes met de lepel, hebben we hier een creatieve oplossing voor uitgewerkt! Maak kennis met enkele dessert klassiekers met een frisse twist:
​
​
​
​
​
Bellissimo!
'Forêt noire' - Chocomousse
​
Chocoladecrème van pittige pure chocolade, kersen en enkele frambozen
​
'Ninon' - Opgeklopte slagroom met fruit
​
Frambozen, vanillecrème met bovenop een gekarameliseerde Italiaanse Meringue
​
Tiramisu met speculaas
​
Mascarpone met speculaas, cacaopoeder en crumble
​
*Alcoholvrij en zonder koffie
Fenomenale dessertpizza's
Geloof het of niet, maar in de betere pizzeria's van Italië zijn pizza's met Nutella een vaste waarde op de menukaart.
De reactie bij onze klanten van ongeloof verdween net als smeltende chocolade in de mond na het proeven van de voor ons vreemde en toch fantastische combinatie. De krokant gebakken zilte bodem met smeuïge Nutella is een smaakbommetje van formaat.
Vanuit onze passie om enkel het beste te presenteren zijn wij gestart met het concept desserts om te toveren naar unieke Dessert Pizza’s.
We gebruiken een ‘palet van smaken’ om steeds weer fantasierijke en culinaire kunstwerkjes te maken, waar we letten op een match tussen smaakcombinaties en kleurenpresentaties.
Graag werken we hier met:
-
Verse vruchten
-
Ricotta
-
Verschillende karamel- en honingsoorten
-
Verrassende toppings
-
Gaande van speculoos tot chocolade en vruchtencrème
-
Diverse notenmengelingen
-
Tot en met speelse ingrediënten, recht uit onze kindertijd
Een creatief proces dat nooit stopt. We gaan voluit om continu nieuwe combinaties te presenteren als de perfecte afsluiter van jullie exclusief Pizzafeest.